Home Home                                 

Feriehus & Ferieleiligheter på Bornholm

På denne siden finner du de feriehusene og ferieleilighetene hvor du etter vår mening får mest kvalitet for leieprisen. Hvis du vil vite mer om feriestedene, kan du trykke på billedet eller overskriften utenfor de enkelte feriestedene. I boksene til høyre i skjermbilledet kan du forespørre om pris og ledige perioder. Du kan ankomme og reise på alle ukens dager – og du behøver ikke leie hele uker. Således er du også meget velkommen på miniferie i f.eks. 3-4 dager.

Familien trives på Dueodde Badehotel
Dueodde Badehotell
Gudhjem Søpark med Østersøen i baggrunden
Gudhjem Sjøpark i Gudhjem
Poolen er altid populær
Gudhjem Feriepark i Gudhjem
Deilige ferieleiligheter for 2-4 personer beliggende ved en av Nordeuropas beste sandstrender. Kilometervis av kritthvit sandstrand venter  på dere. Er skog og strand dere ønsker, så er Dueodde Badehotell det riktige valg for dere. Skjønne ferieleiligheter for 4-6 personer. Rabattmulighet hvis dere ”bare” er 2 personer. Leilighetene, byr dere velkommen med en deilig havutsikt. Ligger flott mellom Gudhjem by, klippene og havet. Gratis entré til Gudhjem Svømmehall like ved. Feriehus for 4-6 personer som ligger godt til i utkanten av Gudhjem. 900 meter til Melsted Strand. Badebasseng  og lekeland i  ferieparken. Et bornholmsk ordspråk sier at ”Gudhjem er skapt av samme stoff som drømmer”. Og når dere har opplevd denne skjønne byen, vet dere hvorfor.
Dejlige ferielejligheder i Hasle Feriepark
Hasle Feriepark i Hasle
Hytterne i Hasle er sjove, børnene elsker dem
Hasle Hytteby i Hasle
Feriehus i Saadkaas på Nordbornholm
Klintely Feriehus i Sandkaas
Velinnrettede feriehus for 4-6 personer beliggende i Hasle Lystskov. Rabattmulighet hvis dere ”bare” er 2 personer. Badebasseng med barnebasseng, hoppe- og lekeland, samt minigolfbane i ferieparken. 400 meter til en av Bornholms beste strender, hvor dere også kan merke historiens vingesus – her er det flere ganger funnet forsteninger etter 170 millioner gamle dinosaurer. Midt i skogen. Tett på stranda. Små, hyggelige feriehytter for 2-4 personer beliggende i tilknytning til Hasle Feriepark. Bad og toalett i fellesbygning. Svømmebasseng med barnebasseng, hoppe- og lekeland samt minigolfbane i ferieparken. Et godt og billig feriested omgitt av et hyggelig miljø. 7 deilige sommerhus som er innredet for 6-8 personer. 400 meter til havet, der du vil oppleve den maleriske kombinasjon av sandstrand og kneisende klipper. På Klintely kan du også leie dobbeltværelse og leiligheter, og du har mulighet til å få morgenbuffet. Et deilig feriested i et rolig område.
Klintely hotellejligheder og ferielejligheder på Bornholms nordkyst
Klintely Hotell & Ferieleiligheter

Pension Koch i Gudhjem er ægte, romantisk ferienostalgi
Pension Koch i Gudhjem

Badedyr i poolen på Storløkke Feriepark
Storløkke Feriepark i Allinge
Klintely byr dere velkommen med velinnredete dobbeltværelser eller leiligheter for 2 eller 2-4 personer. Både værelser og leiligheter har havutsikt. Stranda ligger bare 400 meter fra Klintely, mens sykkel- og vandrestiene starter like ved døra. Bak Klintely finner dere ”Storedalen”, som er en smukk sprekkedal formet under istiden. Med sin flotte beliggenhet på toppen av Gudhjem har Pensjon Koch i mer enn 70 år vært rammen om deilige ferier. Leilighetene og værelsene, som har utsikt over Østersjøen og Gudhjem by, er alle blitt omsorgsfullt renovert. Kos dere i den deilige hagen med grillbord. I Pensjon Koch får ordet ”ferie” sin riktige betydning. Flotte feriehus i familievennlig feriepark, beliggende i rolige og flotte omgivelser. Feriehus for 2, 2-4 og 4-6 personer. Skjønne, grønne arealer med beachvolley, ballbaner, svevebaner, hoppe- og lekeland. 900 meter til den hyggelige badestranda ”Næs”.
Æblehavens dejlige feriehuse midt i den gamle æbleplantage
Æblehaven i Allinge
Den gamle købmandsgård i Svaneke ligger billedskønt ved havnen
Østersøen i Svaneke

Svaneke Sommerhus
Deilige feriehus for 4-6 personer, beliggende i en tidligere epleplantasje. Om våren blomstrer epletrærne så fint – og om høsten kan dere sette tennene i de lækreste, bornholmske epler. Skjønn beliggenhet tett på havet og Allinge sentrum. Pool med badebasseng, hoppe- og lekeland i ferieparken. Mulighet for havutsikt mot en liten merkostnad. I en kjøpmannsgård fra 1700-tallet blir dere budt velkommen til lekre leiligheter for 2-10 personer med en fantastisk beliggenhet: Direkte på havna i Svaneke med utsikt over Østersjøen. I den innelukkede hagen er det en sydlandsk stemning med svømmebasseng, roser, palmer og fikentrær. Østersjøen Ferieleiligheter er et av Bornholm mest ettertraktede feriesteder. Svaneke er et av Bornholms mest ettertraktede feriesteder. I denne skjønne byen kan vi by på deilige sommerhus med  plass til fra 2 til 14 personer. Feriehusene er individuelt og sjarmerende innredet. Beliggenheten varierer fra sentral beliggenhet i Svaneke sentrum til skjønne feriehus direkte til kyst og skog – men allikevel tett på Svaneke by og dens hyggelige atmosfære.

MølleGården er skønt feriested i Svaneke med dejlige ferielejligheder.
Svaneke Leiligheter


MølleGården er skjønt beliggende på vannsiden av ”Møllebakken” – like ved Svanekes nesten 400 år gamle stubbmølle – derav navnet MølleGården. MølleGården består av deilige ferieleiligheter for 2-4 personer, pluss et flott sommerhus for 4 personer. Dermed har dere mulighet for å være en stor familie som drar på ferietur sammen – men som likevel bor hver for seg.

 

 

  

Beregn pris Dueodde Badehotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beregn pris Gudhjem Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beregn pris Gudhjem Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beregn pris Hasle Feriepark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beregn pris Hasle Hytteby
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beregn pris Klintely
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beregn pris Pension Koch
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)


Beregn pris Æblehaven Feriecenter
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beregn pris Østersøen Ferielejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beregn pris Svaneke - Møllegården
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Team Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 85 66 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
Dueodde Ferieleiligheter
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Griffen
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkaas Sommerhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Strandpromenaden
Storløkke Feriepark
Svaneke Leiligheter
Svaneke Sommerhuse
Æblehaven
Østersøen Ferieleiligheter
Årsdale Søpark
Barnas øy
Sykkelferie
Strandferie
Svømmebasseng
2-3 ukers opphold
Sportsreiser
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
2-3 ukers opphold
Avbestillingsforsikring
Hvem er Team Bornholm?
Guideservice
Kontakt oss
Leiebetingelser