Home Home                                 
     
     

Green Solution House - Grønt hotell i Rønne

Økologi
Gourmetmat
Bæredyktighet  

HKH Kronprins Frederik indviede Green Solution House i 2015Grønt og Godt 
HKH Kronprins Frederik innviet  Green Solution House i 2015
Du vil oppleve en verden av nye, grønne og bæredyktige løsninger når du holder ferie på det 4-stjernede hotell Green Solution House i Rønne. Hotellet ble i 2015 omgjort til et ”grønt” hotell  basert på banebrytende nye teknologier innenfor bæredyktighet. HKH Kronprins Frederik innviet ”det nye” hotellet i april 2015, og i løpet av meget kort tid er hotellet blitt særdeles populært.

I desember 2015 ble Green Solution House kåret til årets byggeri i Danmark. Og i 2016 er hotellet nominert av  Den Danske Spiseguide som ”Årets bo- og spisested”. Hvis du…

I december 2015 blev Green Solution House ex kåret til årets byggeri i Danmark. Og i 2016 er hotellet nomineret af Den Danske Spiseguide som "Årets bo- og spisested". Hvis du...
* vil bo i skjønne værelser
* kan like å være tett på skog og strand
* elsker lekker mat
* setter pris på god service
* tenker på miljøet
...så skal du tilbringe ferien din på Green Solution House.

Green Solution House forkæler dig med gourmetmadGourmetmat
Bornholm er kjent for sin gourmetmat og Green Solution House sin sjefkokk, Kasper Beyer, er blant stjernene på solskinnsøyas gourmet-stjernehimmel. Gled deg til lekker mat basert på gode, bornholmske råvarer, og som i størst mulig grad er økologiske. Derfor er Green Solution House naturligvis også økologisk sertifisert!

Hånd-i-Hånd
Etter en lekker middag skal du ta din eneste-ene i hånden. En tur gjennom den parkliknende hagen er romantisk, men prøv også å gå gjennom den lille skogen ned til stranden foran Green Solution House. Stikk tærne i den varme sanden. Nyt hverandre mens solen langsomt går ned i havet foran dere.  Dette er ferie!

Flotte værelser
Alle værelsene i hotellet  ble renovert i 2014-2015. Værelsene er flotte, men du skal ikke forvente at alt er nytt. For det er mer  bæredyktighet i å trekke om slitte, men flotte, danske designerstoler med nytt  økologisk trekk framfor å kjøpe nye stoler i Kina. Teppene og gardinene på rommet ditt er laget slik at de renser luften. Det gir frisk luft – og en god natts søvn for deg. Værelsene er innredet slik: Entré med inngang til lyst og flott baderom. Kombinert soveværelse og oppholdsrom med skrivebord, TV, stor dobbeltseng,  et arrangement med sofastoler  og utgang til en skjønn balkong med utsikt til skogen.

Rønne er en hyggelig by med sine charmerende huse og brostensbelagte gaderRønne
Green Solution House ligger i Rønne, Bornholms hovedstad. Når du velger Green Solution House, kommer du derfor til at bo tett på både skog og strand og det hyggelige bylivet. Les mere om Rønne her.

Ferie som hjelper miljøet
De nye delene av Green Solution House er bygget blant annet etter  prinsippet vogge-til-vogge, som innebærer at alle bygningsmaterialer lett vil kunne tas fra hverandre og brukes i framtidige byggverk. På den måten bliver det spart på verdens råstoffer. De delene av gamle bygningene som man var nødt til å rive ned, er blitt gjenbrukt i det nye prosjektet. Og de gamle termorutene er smeltet om og brukt til isoleringsmateriale i andre byggtverk. Hotellets avfall blir – via et spesielt forbrenningsanlegg – dannet om til nærende gjødsel, som kommer hotellets kjøkkenhage til gode. Det er solceller i terrassegrasset på ditt værelse, og slik blir bygningen forsynt med sin egen strøm. Opplev selv flere artige detaljer når du besøker Green Solution House.

Inngangspartiet ved Green Solution House.  Green Solution House er et miljøriktig hotell  i Rønne 
  Den "levende vegg" i Green Solution House . 
Green Solution House har lyse og nyrenoverte værelser.  Green Solution House: Hotellet har noen lekre  og lyse værelser. Gled dere også til den skønne terrassen, med utkikk til  skogen foran Green Solution House.  
Solen varmer opp klippene på øya. Legg dig ned og nyt varmen. Merk følelsen av ferie  Ta deg en tur gennm den lille skogen foran Green Solution House. Sett dig på stranden og merk den friske luften. Hør vannets brus  mens solen varmer dig.   

Bestill nå:
Bestill din ferie ved å taste inn ønsket ankomstdato i bestillingsboksen til høyre - eller ring til oss nå på +45 56 95 85 66, så gir vi deg gode idéer til deilige feriedager på Bornholm.

 

Beliggenhed på kort


Beregn pris Green Solution House
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)


Team Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 85 66 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
Dueodde Ferieleiligheter
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Griffen
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkaas Sommerhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Strandpromenaden
Storløkke Feriepark
Svaneke Leiligheter
Svaneke Sommerhuse
Æblehaven
Østersøen Ferieleiligheter
Årsdale Søpark
Barnas øy
Sykkelferie
Strandferie
Svømmebasseng
2-3 ukers opphold
Sportsreiser
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
2-3 ukers opphold
Avbestillingsforsikring
Hvem er Team Bornholm?
Guideservice
Kontakt oss
Leiebetingelser