Home Home                                 

Ferieleiligheter og Dobbelrom på Bornholm

På denne siden finner du de feriehusene og ferieleilighetene hvor du etter vår mening får mest kvalitet for leieprisen. Hvis du vil vite mer om feriestedene, kan du trykke på billedet eller overskriften udenfor de enkelte feriestedene. I boksene til høyre i skjermbilledet kan du forestørre om pris og ledige perioder. Du kan ankomme og reise på alle ukens dager - og du behøver ikke leie hele uker. Således er du også meget velkommen på miniferie i f. eks. 3-4 dager.

Dueoddes vidunderlige sandstrand
Dueodde Badehotell på Dueodde
Skønt hotel i Rønne med flot spa- og wellnessområde
Hotel Griffen i Rønne
Klintely i Allinge med udsigt til Østersøen
Klintely Hotell & Ferieleiligheter
         
Deilige ferieleiligheter for 2-4 personer beliggende ved en av Nordeuropas beste sandstrender. Kilometermis av kritthvit sandstrand venter på dere. Er skog og strand dere ønsker, så er Dueodde Badehotell det riktige valg for dere Griffen er et fabeldyr som i eventyrenes verden vokter over skatter. På Hotell Griffen vil dere oppleve noen av Bornholms skatter: Deilige værelser med flott havutsikt. Lekker restaurant med utsikt til Bornholms flotteste solnedgang. Et av Nordens beste spa- og wellnessområder. Et skjønt feriested for voksne par. Klintely byr dere velkommen med velinnredete dobbeltværelser eller leiligheter for 2 eller 2-4 personer. Både værelser og leiligheter har havutsikt. Stranda ligger bare 400 meter fra Klintely, mens sykkel- og vandrestiene starter like ved døra. Bak Klintely finner dere ”Storedalen”, som er en smukk sprekkedal formet under istiden.
         

Pensjon Koch i Gudhjem

Hotel Hammersø er idyllisk beliggende mellem sø og klipper - tæt på Hammershus.
Hotell Hammersø i Sandvig

Den gamle købmandsgård i Svaneke huser Bornholms bedst beliggende ferielejligheder
Østersøen i Svaneke

Med sin flotte beliggenhet på toppen av Gudhjem har Pensjon Koch i mer enn 70 år vært rammen om deilige ferier. Leilighetene og værelsene, som har utsikt over Østersjøen og Gudhjem by, er alle blitt omsorgsfullt renovert. Kos dere i den deilige hagen med grillbord. I Pensjon Koch får ordet ”ferie” sin riktige betydning.

Hotellet har en aldersgrense på 14 år, noe som gir en rolig atmosfære. Hotellet ligger idyllisk til mellom sjø og klipper i Sandvig. De idylliske rammene fortsetter inne på selve hotellet, som er innredet med ekte tepper,  kongelig  porselen, antikviteter og malerier. Værelsene har eldre, men hyggelig møblering. Dere kan nyte den inkluderte halvpensjon i hotellets restaurant med utsikt over Hammersjøen. Et skjønt feriested for dere som elsker ro, atmosfære og natur.

I en kjøpmannsgård fra 1700-tallet blir dere budt velkommen til lekre leiligheter for 2-10 personer med en fantastisk beliggenhet: Direkte på havna i Svaneke med utsikt over Østersjøen. I den innelukkede hagen er det en sydlandsk stemning med svømmebasseng, roser, palmer og fikentrær. Østersjøen Ferieleiligheter er et av Bornholm mest ettertraktede feriesteder.


Stammershalle Badehotell


Svaneke Leiligheter


Fredensborg Badehotel i Rønne

Stammershalle Badehotell kan føre sin historie tilbake til 1911, da det var et av Bornholms foretrukne feriesteder. Slik er det også i dag. Vertsparet Henriette Lassen og Henrik Pedersen har innredet det gamle badehotellet med sjarmerende dobbeltværelser, som alle har en skjønn utsikt over Østersjøen. Fra hotellets restaurant kan dere også nyte havutsikten mens noen av Danmarks dyktigste kokker lager lekkerier til dere. Gled dere til en skjønn gourmet-ferie.

MølleGården er skjønt beliggende på vannsiden av ”Møllebakken” – like ved Svanekes nesten 400 år gamle stubbmølle – derav navnet MølleGården. MølleGården består av deilige ferieleiligheter for 2-4 personer, pluss et flott sommerhus for 4 personer. Dermed har dere mulighet for å være en stor familie som drar på ferietur sammen – men som likevel bor hver for seg.

Det tidligere medlem av Radisson-kjeden, Hotel Fredensborg på Strandvejen i Rønne, ble gennomrenovert januar-april 2017. Det "nye" Fredensborg åpnet igjen som Bornholms nye badehotell den 1. mai 2017. Gled deg til flotte værelser med direkte utsikt over Østersjøen.

 

  

Beregn pris Dueodde Badehotel
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)


Beregn pris Klintely
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beregn pris Pension Koch
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beregn pris Hotel Hammersø
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Beregn pris Østersøen Ferielejligheder
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)


Beregn pris Svaneke - Møllegården
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

 

Team Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 85 66 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
Dueodde Ferieleiligheter
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Griffen
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkaas Sommerhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Strandpromenaden
Storløkke Feriepark
Svaneke Leiligheter
Svaneke Sommerhuse
Æblehaven
Østersøen Ferieleiligheter
Årsdale Søpark
Barnas øy
Sykkelferie
Strandferie
Svømmebasseng
2-3 ukers opphold
Sportsreiser
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
2-3 ukers opphold
Avbestillingsforsikring
Hvem er Team Bornholm?
Guideservice
Kontakt oss
Leiebetingelser