Home Home                                 

Sandkås Søpark - Ferieleiligheter med Havutsikt 

Sandkås. Havutsikt. Deilige leiligheter.
Flott innredning.

Sandkås Søpark. Flott havutsigt. Deilige Leiligheter for 2-4 Personer.

Gled dere til den flotte havutsikten fra leilighetene i Sandkås Søpark, som ligger i det vesle, hyggelige fiskeleiet Tejn-Sandkås, litt sør for Allinge.

Sandkås Strand er for mange det "rigtige Bornholm": Klipper, strand og hav i en malerisk forening.Leilighetene i Sandkås Søpark er innredet for 2 eller 2-4 personer. Den skjønne havutsikten frister sikkert til en badetur, og så er det godt at Sandkås Strand ligger tett på leilighetene.

Sandkås Søpark ligger fredelig, men er likevel tett på restauranter og byliv. Den nærmeste restauranten ligger bare 400 meter fra Sandkås Søpark. Dere kan også gå den flotte kyststien til Allinge, som viser det mange vil kalle det ”riktige” Bornholm: klipper, sandstrender og hav i en malerisk forening. Mens det ene, flotte panoramaview over havet avløser det andre, bliver dere snart møtt av en liflig duft fra et av øyas hyggelige røykerier, som byr velkommen til lekre fiskeretter.

Dere bør også prøve den lokale isbaren i Sandkås, som i 2014 ble nominert til ”Verdens beste is” av avisen Politiken.

Leilighetene i Sandkås Søpark ligger i to rekker, der den øverste rekken kikker ut over den forreste husrekken. Alle leilighetene har en skjønn havutsikt og en pen innredning – blant annet ble det i 2014 montert nye, flotte kjøkkener. Les mere om innredningen av leilighetene her.

Når dere bor i Sandkås Søpark, har dere mulighet for å komme med på gratis guideturer - se mere her. Barn er naturligvis også velkomne til Sandkås Søpark, men her er ingen lekeplass eller andre faciliteter for barn. Så hvis dere har barn med, vil vi anbefale et av våre barnevennlige feriesteder - se mere her.

Sandkås Søpark er det riktige feriestedet for dere, såfremt dere elsker havutsikt, deilig innredning og en rolig atmosfære. Dere kan komme og reise på alle ukens dager – det vil si at dere kan leie for en kortere eller lengre periode enn en uke hvis det er ønskelig.

   
   

Bestilling
Bestill din ferie ved å taste inn ønsket ankomstdato i bestillingsboksen til høyre - eller ring til oss nå på +45 56 95 85 66, så gir vi deg gjerne gode idéer til skjønne feriedager på Bornholm.


Beregn pris Sandkås Søpark
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)

Team Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 85 66 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
Dueodde Ferieleiligheter
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Griffen
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkaas Sommerhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Strandpromenaden
Storløkke Feriepark
Svaneke Leiligheter
Svaneke Sommerhuse
Æblehaven
Østersøen Ferieleiligheter
Årsdale Søpark
Barnas øy
Sykkelferie
Strandferie
Svømmebasseng
2-3 ukers opphold
Sportsreiser
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
2-3 ukers opphold
Avbestillingsforsikring
Hvem er Team Bornholm?
Guideservice
Kontakt oss
Leiebetingelser