Home Home                                 

Strandpromenaden - Nye Luksus Ferieleiligheter

 Sandvig
Luksus Leiligheter
Havutsikt
Bygget 2015

Lejlighedernes placering: Lejlighed A ligger yderst til venstre. Lejlighed B ligger til højre for Lejlighed A.Luksus leiligheter for 4-6 personer med havutsikt i Sandvig

Gled dig til de nye og lekre leilighetene på Strandpromenaden i Sandvig. Da leilighetene først ble ferdigbygget i 2015, tilbyr vi i hele sesongen 2016 spesielt lave introduksjonspriser. Tast inn ønsket ankomstdato i boksen til høyre og se hvor billig du kan bo på Strandpromenaden

De to luksusleilighetene ligger mindre enn et steinkast fra havet, 25 meter fra leilighetene har du et skjønt, lite, strandstykke med gode bademuligheter. Hvis du skulle foretrekker det mer livlig, ligger den store Sandvig Strand 150 meter fra leilighetene.

Innenfor en radius på 300 meter fra leilighetene finner du hyggelige kaféer, gode restauranter og – ikke minst – den sjarmerende Sandvig Havn. Du bor sentralt i Sandvig, men likevel rolig. Det blir en god ferie!

Strandpromenaden - Lejlighed A: Stue med sofaarrangement.Leilighet A for 4-6 personer - 110 m2
Fra entréen går du inn i det lekre kjøkkenet med barstoler. Kjøkkenet er åpent til stuen, der du har et hyggelig sofaarrangement (2 soveplasser på sovesofa). Du har havutsikt fra stuen, som er kombinert med spisestuen. Spisestuen inneholder spisebord med plass til 6 personer, samt et TV-hjørne med sofastoler. Fra stuen er det inngang til badeværelset med toalett og dusj. Stuen har også utgang til to terrasser, som selvfølgelig begge har utsikt til havet.

En trapp fører ned til underetasjen. Her er det et stort og et mindre soveværelse. Det store har havutsikt og eget badeværelse med toalett, dusj og badekar. Det mindre soveværelset, som inneholder en dobbeltseng, vender inn mot landsiden. Det er videre en egen utgang fra dette mindre soveværelset.

Leiligheten ligger i et skrånende terreng, slik at overetasjen er hevet over gateplan, mens underetasjen ligger delvis over gateplan. Leilighet A får et areal på ca. 65 m2 i overetasjen og ca. 45 m2 i underetasjen.

Praktiske opplysninger om Leilighet A
* Harde hvitevarer: Kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin og komfyr. Det er vaskemaskin i fellesrom
* Internet: Ja, der er trådløst internet i leiligheten
* Babyutstyr: Mulighet for gratis lån av klappvogn, høy stol, barneseng, babybadekar og kosepute

Strandpromenaden - Lejlighed A: TV-stuen  Strandpromenaden: Køkkenet i lejlighed A 
Strandpromenaden: Det "lille" soveværelse i lejlighed A  Strandpromenaden - Lejlighed A: Soveværelset 
Strandpromenaden - Lejlighed A: Stuen med havudsigt  Strandpromenaden - Lejlighed A: Badeværelset 
Strandpromenaden - Lejlighed A: Terrasse med havudsigt  Strandpromenaden - Lejlighed A: Tv-stue med havudsigt 

Leilighet B for 4-6 personer - 85 m2
Fra entréen går du inn i køkkenet, liksom det også er inngang til badeværelset fra entréen. Kjøkkenet er åpent til stuen, der dere har en fantastisk havutsikt samt spisebord til 6 personer. Det er også utsikt fra det trivelige sofaarrangementet (2 soveplasser på sovesofa) Stuen har utgang til en deilig terrasse med havutsikt.

Fra stuen går en trapp ned til underetasjen, der det er et stor og et mindre soveværelse. Det store har havutsikt og er for øvrig identisk med soveværelset i leilighet A

Leiligheten ligger i skrånende terreng, slik at overetasjen er hevet over gateplan, mens underetasjen ligger delvis over gateplan. Leilighet B får et areal på ca. 50 m2 i overetasjen og ca. 35 m2 i underetasjen.

De to leilighetene er innredet med samme høye kvalitetsnivå. Leilighet B er billigere enn leilighet A, fordi leilighet B er mindre enn leilighet A.

Praktiske opplysninger om leilighet B
* Harde hvitevarer: Kjøleskap med fryser, oppvaskmaskin og komfyr. Det er vaskemaskin i fellesrom
* Internet: Ja, det er trådløst internet i leiligheten
* Babyutstyr: Mulighet for gratis lån av klappvogn, høy stol, barneseng, babybadekar og kosepude

Strandpromenaden: Udsigten fra lejlighed Bs terrasse  Strandpromenaden - Lejlighed B: Havudsigt fra stuen 
Strandpromenaden - Lejlighed B: Køkkenet  Strandpromenaden - Lejlighed B: Spisestuen med havudsigt 
Strandpromenden: Badeværelset i lejlighed B  Strandpromenaden - Lejlighed B: Soveværelset 
   Borgen Hammershus ligger lidt tæt ved Sandvig og Strandpromenaden.

Det ”riktige” Bornholm
For mange bornholmere og turister er Sandvig det ”rigtige” Bornholm. Det er her du opplever den flotte kombinasjonen av kneisende klipper og skjønn strand.
Allerede i starten av 1900-tallet begynte gjester fra inn- og utland å reise til Sandvig for å oppleve den skjønne stemningen her pluss middelaldereventyret på borgen Hammershus.
Du skal selvfølgelig også oppleve Sandvig Strand, der du finner den maleriske kombinasjonen av sand, hav og kneisende klipper. Fortsett langs stranden inn til Sandvig med de mange, gode kaféer og restauranter.

Gratis guideture
Når du bor i en av disse to lekre leilighetene på Strandpromenaden, kan du og dine reisedeltakere komme gratis med på våre spennende guideturer.

 

 Lejlighederne ved Strandpromenaden er det perfekte udgangspunkt for en skøn ferie. Lige foran lejlighederne går stien til Sandvig Strand - og vælger I at gå den anden vej kommer I efter blot 200 meter til den lille hyggelige Sandvig Havn. Strandpromenaden ligger lige ved Sandvig Strand, som har den karakteristiske kombination af sandstrand og klipper. 
   

Har I lyst til at tage kajakerne med til Bornholm? Alternativt kan I leje kajakker flere steder på øen.  Fra Hammerfyret lidt nord for Sandvig, har I udsigt over hele Nordbornholm.  Den lille hyggelige Sandvig Havn

Bestilling
Bestil din ferie ved at indtaste din ønskede ankomstdato i bestillingsboksen til højre - eller ring til os nu på +45 56 95 85 66, så giver vi dig gerne gode idéer til skønne feriedage på Bornholm.

Se beliggenhed på kort
Lejlighederne er beliggende på adressen Rådstuestræde 3, Sandvig, 3770 Allinge. Før renoveringen har Lejlighed A  været restaurant, hvorfor der på det nedenstående Google-kort står, at der ligger en restaurant på adressen. Men du kan være rolig ved, at der IKKE længere er nogen restaurant med støjgener på adressen.


Beregn pris Strandpromenaden
Type:
Ankomst (ddmmyy)
Avresa (ddmmyy)


Vis stort kort
Team Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 85 66 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
Dueodde Ferieleiligheter
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Griffen
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkaas Sommerhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Strandpromenaden
Storløkke Feriepark
Svaneke Leiligheter
Svaneke Sommerhuse
Æblehaven
Østersøen Ferieleiligheter
Årsdale Søpark
Barnas øy
Sykkelferie
Strandferie
Svømmebasseng
2-3 ukers opphold
Sportsreiser
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
2-3 ukers opphold
Avbestillingsforsikring
Hvem er Team Bornholm?
Guideservice
Kontakt oss
Leiebetingelser