Home Home                                 

Griffen Spa Hotell - Spa og Wellness

Den Bornholmske Diamantspa er en ren luksusoplevelse

Den Bornholmske Diamantspa. Et av Nordens flotteste spa- og wellnessområder.

Gled dere til et av Nordens flotteste spa- og wellnessområder

Det finnes en verden der tiden står stille og mobiltelefoner ikke ringer…: Den Bornholmske Diamantspa. Den over 1000 m2 store innen- og utendørs spa, som er oppført i 2010, har tatt navn etter de over 400 millioner år gamle ”diamanter” som finnes i havet ved Bornholm. Spa-området, som er bygget med inspirasjon fra bornholmske natur-lokaliteter, kan blant annet friste med: 

Den Våte Ovn
Den våte ovn er en klippehule på Nord-Bornholm, men i Den Bornholmske Diamantspa er den våte ovn gjenskapt som en fantastisk sauna, der dampen slippes løs gjennom små klippetopper. Mens dampen stiger opp, skifter lyset i saunaen langsomt. Først rammer soloppgangens gyldne stråler dere. Deretter stiger lysnivået, inntil det tones ned ved solnedgang. Lysterapien kombinert med den varme dampen gir dere en unik avstressende virkning.


Den tørre ovn
I motsetning til Den Våte Ovn, som gir en fuktig varme, skal du oppleve den tørre varme i ”Den Tørre Ovn!” Tørr og kraftig varme kombinert med dufter og lyder gir en skjønn opplevelse, spesielt når den avsluttes med et iskaldt bad. Prøv også ”Saunagus” hvor gus-mesterinnen tryller fram varme dufter med eteriske oljer og fører deltakerne gjennom et 40 minutters forløp med innlagte pauser og forfriskninger. En skjønn opplevelse!

  
Kaskader av vann
Still deg foran vannfallet. Trekk i tauet og la kaskader av vann plaske ned over rygg og nakke. Spenninger i nakke og skuldre bløtes opp når strømmer av lunkent vann fosser ned over hals og hode. Fortsett videre til de bølgeformede liggebenkene i  spabadet. Nyt stjernehimmelen i loftet. Den underjordiske geyser presser blidt vannet mot dine føtter. Massasjen brer seg til hele din kropp. Merk følelsen av avslapping og velvære.

 
 

Is og varm damp
Den forunderlige isfontæneMennesket er skapt til å kunne klare betydelige utsving fra hard frost til tropisk hete. I den Bornholmske Diamantspa kan din kropp oppleve begge deler. Når kroppen skiftesvis får varm damp og iskaldt vann, øker immunforsvaret. Kretsløpet nyter å bli satt i sving. I Kneipp-bassengene veksler vannet mellom 0 grader og tropisk varme. Eller massér kroppen med is fra Isfontenen. Isfontenen drypper frisk is ned i den millioner av år gamle granittskålen. En forunderlig opplevelse!


Randsonen

Midt gjennom Bornholm går den fenoskandiske randsonen. Engang for millioner av år siden tørnet den ispolerte og harde granitt sammen med den bløtere sandsten. Aldersforskjellen mellom de to stenarter er 1,2 milliarder år. I klippesaunaen på Den Bornholmske Diamantspa er denne randsonen gjenskapt. En flisestrek i saunaens gulv gjør det mulig å stå med en fot i hver tidsalder. En tidsforskjell  på 1,2 milliarder år gir saunaopplevelsen en ny og ekstra dimensjon.


Rokkesteinen
Bornholm er kjent for sine rokkesteiner; store granittblokker som naturen har plassert på en slik måte at de kan rokkes med bare en lett berøring. I Den Bornholmske Diamantspa finnes rokkesteinen som en veldig granittskive som rokker mens du får massasje. Det er den eneste rokkelike granittmasasjebenk i verden. Vi kan varmt anbefale opplevelsen, spesielt er hamam-massasje med geitemelksåpe en helt spesiell opplevelse.

 

Krystallsjø-boblebadet
Et glass champagne i det store Krystallsjø-boblebadet, mens solen langsomt går ned i horisonten bak dere?

 

 

 Blåskinsdalens varme hender
Blåskinsdalen er en ”hemmelig” dal på Bornholm. Engang valfartet bornholms befolkning for å oppleve den magiske skjønnhet i dalen. Hvis du også har lyst til å oppleve litt ”magisk skjønnhet”, byr Den Bornholmske Diamantspa deg velkommen i vår versjon av Blåskinsdalen. Med stein, leirjord, ville urter og bornholmsk massasjeolje bliver din kroppsbalanse stimulert. Prøv f.eks. massasje med varme urteblader, hotstone-massasje, kroppsinnpakking i urter og geitemelk, kroppspeeling, soneterapi, ansiktsmaske med bornholmsk rødler eller kaolin eller hamam-massasje på Kyllingehønen! Kyllingehønen er en enorm vandreblokk av granitt, som i istiden kom til Bornholm fra Sverige. I Den Bornholmske Diamantspa er Kyllingehønen gjenskapt som en kabin, som med varmestråler kan smelte kroppens fettposer vekk. 

Adgang til spa- og wellnessområdet er gratis for våre gjester på Griffen Spa Hotell. Du ellers  mulighet for å kjøpe behandlinger hos våre terapeuter. Det kan være nødvendig med forhåndsbestilling av behandlinger. I resepsjonen på Griffen Spa Hotell kan du få utlevert en oversikt over behandlingsmulighetene og bestille tid til behandlinger.
Vi legger stor vekt på at Den Bornholmske Diamantspa skal være preget av en rolig og avslappet atmosfære. Derfor har vi satt en aldersgrense på 16 år .

Spa- og wellnessområdet er et af de mest energi-besparende anlegg i hele Europa. Her er tatt i bruk de best mulige og lokale materialer. Videre bliver varmen resirkulert i så stor utstrekning at anlegget er beskrevet i håndverksblader som ”enestående”. Miljømessig kan du derfor også med god samvittighet unne deg selv en godstund i Griffen Spa Hotell´s spa- og wellnessområde.

Åbningstider
Mandag – Fredag
07:00 – 10:00 Kun for hotellets overnattende gæster
15:00 – 21:00 Hotelgæster og gæster der ikke bor på hotellet

Lørdag
07:00 – 11:00 Kun for hotellets overnattende gæster
11:30 – 20:00 Hotelgæster og gæster der ikke bor på hotellet

Søndag
07:00 – 11:00 Kun for hotellets overnattende gæster
11:30 – 18:00 Hotelgæster og gæster der ikke bor på hotellet

* I nogle perioder vil der være udvidede åbningstider for hotellets overnattende gæster. Spørg om åbningstider ved din ankomst til hotellet.

Bestilling
Bestill ferien på Griffen Spa Hotell  ved å taste inn ønsket ankomstdato i bestillingsboksen til høyre - eller ring til oss nå på +45 56 95 85 66, så gir vi gode idéer til deilige feriedager på Bornholm. 

 


 

Team Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 85 66 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
Dueodde Ferieleiligheter
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Griffen
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkaas Sommerhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Strandpromenaden
Storløkke Feriepark
Svaneke Leiligheter
Svaneke Sommerhuse
Æblehaven
Østersøen Ferieleiligheter
Årsdale Søpark
Barnas øy
Sykkelferie
Strandferie
Svømmebasseng
2-3 ukers opphold
Sportsreiser
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
2-3 ukers opphold
Avbestillingsforsikring
Hvem er Team Bornholm?
Guideservice
Kontakt oss
Leiebetingelser