Home Home                                 

Storløkke Feriepark - Feriehus i Allinge 

Flotte feriehus for 2-6 personer. Svømmebasseng. Svevebane. Lekeland. Sandvolley. Natur.

Storløkke Feriepark. Allinge-Sandvig. Velinnredete feriehus. God beliggenhet.

Feriehusene på Storløkke Feriepark

Storløkke Feriepark er en familievennlig feriepark beliggende i rolige omgivelser i Allinge. Nyt den flotte havutsikten fra senterbygningen. Merk følelsen av ferie. Foran dere ligge svømmebassenget (oppvarmet fra 26/3 til 31/10), barnebassenget (oppvarmet 25/5 til 31/8), hoppemadrass, svevebane og den store lekeplassen - alt klart til underhodning.
Der er etablert en  spennende ”multi-arena” med sandvolley-, hockey- og fotballbane. Mange morsomme og glade ferieminner venter dere.
Har dere lyst til å ta en sykkeltur langs kysten og de bølgende kornmarkene? Sykkelstien starter 100 meter fra Storløkke Feriepark.

Feriehusene, som er innredet for 2, 2-4 eller 4-6 personer, har alle en innelukket hage. Hagen vender mot sørvest, slik at dere kan nyte solen nesten hele dagen. Feriehusene omkranser det gode fellesområdet, som barn og barnlige sjeler vil elske.
Feriehusene i Storløkke Feriepark er alle røykfrie.

Nytt for sesongen 2016: Storløkke Feriepark har fått laget en flott overdekning av sin swimmingpool. Det betyr at dere også kan ta svømmeturer vår og høst. På varme dager kan overdekningen skyves til side, slik at dere også kan nyte solens stråler direkte.

Vi har laget en film om Storløkke Feriepark. Klikk på videoen under.

Fem minutters gange – og dere kommer til den hyggelige badebukta ”Næs” og den gamle kystredningsstien. Her kan hele familien nyte strand- og badelivet. Kystredningsstien fortsetter videre mot sør, der dere kan oppleve noe av Bornholms flotteste natur – deilige strandpartier og kneisende klipper. På Storløkke Feriepark bor dere sentralt. Severdigheter og opplevelser er tett på.

Mennesker har i årtusener valfartet til området rundt Storløkke, og stedet er et av de områdene i Danmark med flest hellerisninger. De flotteste skips- og solfigurer er hogget inn i klippene. Mot sør er Storløkke ”innhegnet” av en stor klippevegg. Ta kveldsmåltidet med bort til vår grillplass, som vi har innredet i en hyggelig ”klippehule” ved klippeveggen.

   

 

 

Bestill ferien
Gled dere til en deilig ferie på Storløkke Feriepark. Den kan bestilles ved å taste inn ønsket ankomstdato i bestillingsboksen til høyre på siden - eller ring til oss nå: +45 56 95 85 66 - så kan du få gode tips til en skønn ferie.
Aktiviteter


Team Bornholm • Ndr. Kystvej 34 • DK-3700 Rønne • Telefon +45 56 95 85 66 • E-mail
Alle feriesteder på kort
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
Dueodde Ferieleiligheter
Fredensborg Badehotel
Green Solution House
Gudhjem Feriepark
Gudhjem Penthouse
Gudhjem Søpark
Hasle Feriepark
Hasle Hytteby
Hotel Griffen
Hotel Hammersø
Klintely
Pension Koch
Sandkaas Sommerhus
Sandkås Søpark
Sandvig Søpark
Siemsens Gaard
Strandpromenaden
Storløkke Feriepark
Svaneke Leiligheter
Svaneke Sommerhuse
Æblehaven
Østersøen Ferieleiligheter
Årsdale Søpark
Barnas øy
Sykkelferie
Strandferie
Svømmebasseng
2-3 ukers opphold
Sportsreiser
Feriehus & Ferieleiligheter
Ferieleiligheter & Værelser
2-3 ukers opphold
Avbestillingsforsikring
Hvem er Team Bornholm?
Guideservice
Kontakt oss
Leiebetingelser